خانه » مقالات » حذف اکانت تلگرام کمتر از یک دقیقه!

حذف اکانت تلگرام کمتر از یک دقیقه!

حذف اکانت تلگرام  کمتر از یک دقیقه!

در این مطلب کوشش بر آن داریم تا شما عزیزان را با چگونگی حذف اکانت تلگرام آن هم در کمتر از یک دقیقه آشنا کنیم.در ادامه این نوشته به برخی آموزشهای دیگر پیرامون کار با این برنامه میپردازیم.

Image result for ‫حذف تلگرام‬‎

delete account telegram

چنانچه شماهم جزو اون دسته از کاربران شبکه های اجتماعی می باشید که از رابطه ات بی انتها خسته شده اید و اخیرا به جمع کاربران تلگرام پیوستیدو ایـن آموزش به شما کمک خواهد کرد تا برای همواره و به صورت یک طرفه اسمو معین ات و پیغام های آرشیو شده خودتون در تلگرام حذف بکنید . هرچند تلگرام مورد …

چنانچه شماهم جزو اون دسته از کاربران شبکه های اجتماعی می باشید که از رابطه ات بی انتها خسته شده اید و اخیرا به جمع کاربران تلگرام پیوستیدو ایـن آموزش به شما کمک خواهد کرد تا برای همواره و به صورت یک طرفه اسمو معین ات و پیغام های آرشیو شده خودتون در تلگرام حذف بکنید .

telegram 1024x513 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

هرچند تلگرام مورد ای در بخش حریم خصوصی اپلیکـی شن موبایلی خودش جای داده تا در صورت عدم مراجعه به برنامه در یک بازه وقتی ویِژه (یک ماهو سه ماهو شش ماه و یا یک سـال ) اکانت شما رو برای همواره حذف کنهو اما ممکن است در شرایطی نیاز داشته باشید که در کمتر از یک دقیقه همه ردپاهای خودتون در تلگرام حذف بکنید !

Screenshot 2015 06 04 17 43 49 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

۱- ستینگ تلگرام

Screenshot 2015 06 04 17 44 10 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

۲- Account Self-Destructs

برای ایـن کار ابتدا به نشانی my.telegram.org مراجعه بکنید و شماره موبایلی که با آن در تلگرام می باشید را در کادر معین شده وارد و Next را بزنید.

deactivate telegram account 0 1024x545 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

در ایـن وهله رمز عبوری به تلگرام شما ارسـال میشه که نمونه اش رو میتونید تو تصویر زیر ببنید

Screenshot 2015 06 04 17 48 12 640x1024 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

همونطور که password در تصویر بالا معین هست بایستی با دقت به بزرگ و کوچک بودن حروفو رمز دریافتی رو در کادر Password وارد بکنید و بر روی Sign In کلیک بکنید .

deactivate telegram account 1 1024x544 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

چنانچه رمز عبور رو دریافت نکردیدو حتما شماره تلفن همراه وارد شده در وهله قبل درست نیست و رمز به شماره غلط ی ارسـال شدهو نگران نباشیدو روی Incorrect کلیک بکنید و شماره درست رو مجددا وارد بکنید .

بعد از ورود به تلگرامو کادری شبیه تصویر زیر رو میبینید که از شما علت حذف اکانت تلگرامتون رو میپرسهو شما میتونید پرکردن کادر مربوطه (شماره ۲) رو نادیده بگیرید و بر روی مورد Done کلیک بکنید

deactivate telegram account 2 1024x547 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

بعد از کلیک بر روی Done کادری باز خواهد شد که به شما تذکر میده در صورت تاییدو همه عکس هاو فایل ها و پیغام های رد و بدل شده شما برای همواره از بین میره و ایـن عملیات غیرقابل بازگشت هست.

deactivate telegram account 3 1024x548 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

چنانچه روی مورد Yes, delete my account کلیک بکنید بلافاصله اکانت تلگرام شما حذف و معین ات شما برای بقیه ین به Deleted account تغییر پیدا میکنهو درست مثل تصویر زیر:

Screenshot 2015 06 04 17 54 28 720x1024 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

فراموش نکنید که پیغام های رد و بدل شده شما در سکرت چت برای هر دوطرف گفتگو حذف و بقیه پیام‌های عادی شما برای طرف دیگه باقی میمونه!

Screenshot 2015 06 04 17 54 31 640x1024 حذف اکانت تلگرام در کمتر از یک دقیقه!

مخفی کردن حالت آنلایـن بودن شما ) برای ایـن که حالت آخرین وضعیت آنلایـن بودن خود را مخفی بکنید کافیست به پارت Settings و پس Privacy and Security رفته و روی مورد Last Seen ضربه زده و پس مورد های Everybody ( نمایش آنلایـن بودن شما برای همه ) یا My Contacts ( نمایش آنلایـن بودن شما برای مخاطبانتان ) یا Nobody ( مخفی کردن وضعیت آنلایـن بودن شما از همه ) را انتخاب بکنید .

همین طور همچنین میتوانید از پارت Never Share With کاربرانی را که می خواهید از وضعیت شما با خبر نشوند را انتخاب بکنید . ( یعنی چنانچه وضعیت آنلایـن بودنتان برای همه فعال باشد همچنین میتوانید از طریق ایـن پارت وضعیت خود را از دید بعضی مخاطبانتان پنهان بکنید هرچند که ایـن مورد را چندان توصیه نمی کنم و برترین مورد برای مخفی شدن از نظـر من همـان Nobody هست ) .

تلگرام , حذف اکانت تلگرام , دانلود تلگرام , اکانت تلگرام , کانال تلگرام , تلگرام , حذف اکانت تلگرام , دانلود تلگرام , کانال تلگرام

آموزش حذف یک مخاطب یا Contact ) برای پاک کردن مخاطب مورد نظـر ابتدا مخاطب را بلاک بکنید . پس در همـان صفحه Blocked users روی مخاطب بلاک شده خود بزنید پس وقتی که اطلاعات شخصی مخاطب باز شد روی علامت سه نقطه در بالای سمت رهست صفحه ضربه زده و پس Delete را بزنید تا مخاطب برای همواره از فرند های شما حذف شود …..

آموزش تهیه لینک دعوت برای گروه ) ایـن پارت تنها برای مدیر ( ادمین ) گروه کاربرد دارد :

۱- در منوی نرم افزار تلگرام ؛ روی New Group بزنید .

۲- در ایـن وهله اعضای گروه را انتخاب کرده و در وهله ی بعد از آن اسم و عکس موردنظـر گروهتان را انتخاب بکنید .

۳- اکنون در پارت ی که اطلاعات گروه در آن قرار دارد ( اطلاعاتی همچون نام اعضا ؛ نام گروه و … ) ؛ روی سه نقطه گوشه بالا ضربه بزنید و Add member را انتخاب بکنید .

۴- اکنون دو راه برای دعوت دوست ها به گروه وجود دارد : اضافه کردن کاربران از لیست شماره ها یا اضافه کردن آن ها در گروه توسط لینک دعوت .  اکنون روی مورد Invite to Group via Link بزنید .

۵- اکنون از طریق مورد Copy Link یا Share Link همچنین میتوانید لینک دعوت گروه خود را در بقیه گروه ها به اشتراک بگذارید .

همـان طور که در ابتدا گفتیم به ایـن پارت تنها مدیران گروه دسترسی دارند ؛ پس چنانچه در گروهی عضو می باشید همچنین میتوانید لینک دعوت آن گروه را از مدیر آن گروه دریافت بکنید .

آموزش تهیه انواع استیکر در تلگرام ( اختصاصی )

برای تهیه استیکر در تلگرام به صورت کاملاً رایگان به ایـن لینک بروید …

آموزش برگشت به گروه لفت داده شده ) طبیعتاً با ایـن مساله روبرو شده اید که وقتی از گروهی لفت ( Left یا همـان ترک گروه ) داده اید دیگـر ن همچنین میتوانید وارد آن شوید . اما پی سی لند ایـن مساله را برای شما حل کرده است .

دقت : ایـن شیوه تنها برای کسانی هست که از تلگرام وب ( Telegram Web ) لفت داده اند و چنانچه از تلگرام گوشی یا تلفن همراه لفت داده اید ؛ ایـن شیوه برایتان خاصیت ای ندارد و اما برای بازگشت به گروه های لفت داده شده در تلگرام تلفن همراه و رایانه فعلاً راهی وجود ندارد .

کافیست :

۱- به آدرس https://web.telegram.org بروید و وارد اکانتتان شوید .

۲- گروهی را که از آن می خواهید را انتخاب بکنید و به پارت Group Info بروید و مورد Leave را انتخاب بکنید :

۳- حال چنانچه دوبـار ه قصد وارد شدن به گروه را دارید ؛ به Group Info رفته و مورد Return to Group را بزنید :

توصیه با ارزش با ارزش با ارزش ) چنانچه دوست دارید همواره امکان ورود دوبـار ه به گروه های تلگرام که از آن ها لفت داده اید برایتان فراهم باشد ؛ حتما ً از طریق تلگرام تحت وب از گروه لفت دهید .

همین طور چنانچه گروهی را کاملاً Delete بکنید ؛ دیگـر امکان بازگشت به آن حتی در ورژن وب موجود نیست !!! پس چنانچه احساس می بکنید که وقتی ممکن است به گروهی که لفت داده اید برگردید ؛ حتما از طریق Telegram Web اقدام بکنید و تنها از گروه لفت بدهید و ان را Delete نکنید .

* نکته : دو نفر می باشند که می توانند شما را از گروه اخراج کنند : ۱- مدیر ( Admin ) گروه

۲- کسی که شما را در گروه ادد کـرده است .

* نکته ۲ : جدیداً پارت Search ID تلگرام از کار افتاده و عمل نمی نماید . ایـن مساله تا وقتی که خود شرکت تلگرام اقدام به رفع و حل آن نکند همچنان وجود دارد و کاری از ما ساخته نیست …

* نکته ۳ : چنانچه که مساله لودینگ با سرعت پایین ؛ فرستاده نشدن کد تایید ؛ کانکتینگ و … را دارند تلگرام را دارید ؛ کافیست نرم افزار گذر از تحریم ( قیلتر.شکن ) خود را فعال بکنید و پس وارد تلگرام شوید .

منبع

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
x

شاید بپسندید

برند‌سازی چیست ؟

در این مطلب قصد داریم تا شما دوستان عزیز را با برند و برند سازی ...